Toate Perspective

Site-ul Schachermayer.ro - simplu, eficient si informativ

© SCH/M. Reichl

#PERSPECTIVE | Schachermayer prezinta o imagine actualizata pe World Wide Web: un site redus la elementele esentiale, optimizat pentru dispozitivele mobile, usor de utilizat si in (aproape) toate limbile Schachermayer. Va invitam sa navigati!

In pagina de start gasiti cele mai importante informatii despre compania Schachermayer. Prin linkuri directe ajungeti in Portalul pentru parteneri, la intreg sortimentul de produse din catalog, la servicii si la stiri actuale, la joburi si date de contact.

Cele mai importante trei domenii, compania, cariera si Portalul pentru parteneri/catalogul web sunt vizibile deasupta meniului principal. In domeniul “Companie” gasiti articole ce arata perspectiva Schachermayer, impulsul de a descoperi produse noi si idei practice despre cum au folosit clientii produsele achizitionate de la noi. Serviciile noastre sunt descrise detaliat, iar in afara de istoricul companiei gasiti si formulare utile pentru contactul rapid cu noi. Zona de “Cariera” ofera rapid partilor interesate toate informatiile relevante in ce priveste posturile vacante.

Optimizat pentru dispozitive mobile

Noul nostru site web este optimizat pentru dispozitive mobile –se poate citi si naviga confortabil de pe orice smartphone. Site-ul este in general clar structurat si usor de utilizat. Cu un singur click se ajunge in Portalul pentru parteneri sau inapoi la proiectele clientilor, noutatile de la producatori sau in zona de cariera.

Perspective – Impuls – Aplicatii

Clientii nostri cunosc deja categoriile “Perspectiva”, “Impuls” si “Aplicatii” din revista “SCH&Partner”. In toate canalele de comunicare ale Schachermayer veti gasi aceste categorii, astfel incat puteti gasi usor ce va intereseaza. Toate postarile contin hashtag-urile #Perspectiva, #Impuls sau #Aplicatii, in online sau offline.
 

CONTACT

Loredana Cristea

Marketing

T +40 21 457 06 08

E loredana.cristea@schachermayer.ro

( )