Toate Toate Perspective

Cataloage electronice 2.0 - noua versiune

Cataloage electronice

#PERSPECTIVE | De curand, Webshop-ul nostru a fost imbunatatit prin introducerea unei noi versiuni a cataloagelor electronice. Obiectivul nostru este acela de a facilita fiecare faza a procesului de achizitie online, incepand cu cautarea produselor, obtinerea informatiilor despre acestea si pana la finalizarea comenzii.

Cataloagele clasice pe care le-ati putut rasfoi pe Webshop-ul nostru pana acum au fost impartite in ”Universul Produselor” si „Universul Tematic”. Aceste doua mari categorii sunt divizate acum in grupe de produse, denumite intuitiv, care va ajuta sa faceti o preselectie rapida si structurata a domeniilor de interes.

„Universul Produselor” se adreseaza clientilor care au deja o idee relativ clara asupra solutiilor de care au nevoie in realizarea proiectelor, si doresc sa consulte intreaga gama oferita de Schachermayer. De exemplu, daca doriti sa va amenajati bucataria, va recomandam sa accesati grupa „Aparatura de bucatarie si intretinerea casei”, apoi puteti vizualiza cu usurinta subcategorii precum „Hote si ventilatoare”, „Racire si inghetare”, „Coacere” si altele.

Accesarea categoriei „Universul Tematic” este recomandata clientilor care doresc sa se inspire prin consultarea brosurilor cu game de produse sau a celor de tendinte. Acest brosuri sunt publicate temporar si actualizate constant.

Cine poate accesa aceste cataloage?

Nu este necesara inregistrarea. Astfel, indiferent daca sunteti deja clientul nostru sau ati dori pe viitor o colaborare, puteti vizualiza cu usurinta noua noastra versiune de cataloage electronice.

Acces cu un singur click la tot continutul

Atunci cand rasfoiti un catalog din Universul Produselor sau cel Tematic, puteti accesa articolul de interes doar apasand pe codul acestuia. Se va deschide o fereastra pop-up care va ofera toate informatiile dorite, precum si imagini de produs, inclusiv in format 3D, schite sau instructiuni de montaj.

Daca sunteti autentificat pe Webshop-ul nostru, puteti vedea pretul specific clientului, dar si disponibilitatea articolului. Apoi, mai este doar un pas, iar produsul dorit este transferat in cosul de cumparaturi.

Desi navigarea intre aceste noi universuri este intuitiva, fiind sustinuta vizual, cu imagini reprezentative si denumiri atractive si usor de inteles, consultantii nostri sunt mereu pregatiti sa va ofere recomandari si solutii adaptate nevoilor, in cazul in care intampinati dificultati.

Va invitam sa explorati cataloagele electronice accesand link-ul de mai jos.

Cataloage electronice

( )