Toate Impus

Camara culisanta – solutia de depozitare in locuintele mici

Sursa:peka

#IMPULS | Utilizarea spatiilor pentru depozitarea bunurilor in zone neutilizate este esentiala pentru cei ce locuiesc in locuinte mici, care reprezinta de fapt trendul imobiliar actual.

Din fericire exista o multime de solutii pentru constructia inteligenta a mobilierului, ce ne multiplica spatiul de depozitare. Unul dintre lucrurile pe care le recomanda influencerii pentru aceasta perioada in care cautam activitati in casa este chiar organizarea, reorganizarea si curatenia in casa. Daca inca nu am apelat la aceste solutii pentru bucatarie, living, baie sau camara, atunci putem sa incepem cu planificarea. Puteti vedea in poza de mai jos diferenta dintre un dulap cu rafturi si unul cu sistem de camara culisanta. Experienta am facut-o chiar noi in sediul din showroom-ul de la Cluj, pe care l-am aprovizionat cu o cantitate impresionanta de produse de bacanie.

Dulapurile inalte sau soldat, cum li se mai spune la noi, sunt utilizate pentru depozitare de alimente, ustensile de curatat sau electrocasnice, construite cu rafturi, sertare interioare, sistem extractibil, uneori pe colt, ce ne ofera posibilitatea depozitarii inteligente a obiectelor utile in casa. Sunt deosebit de eficiente, pentru ca utilizeaza spatiul disponibil in inaltime. Spre deosebire de dulapurile conventionale cu rafturi, cele cu polite extractibile ofera accesibilitatea facila la lucrurile asezate in spate, nefiind necesara o postura aplecata sau defavorabila.

Ce model alegem – camara culisanta sau sertare individuale extractibile

Camara culisanta sau cu sertare interioare este disponibila in diferite dimensiuni si poate fi planificata flexibil in functie de spatiul disponibil. Exista multe variante de echipare, in sensul ergonomiei utilizarii, cum ar fi sertarele interioare individuale, cu pereti si lonjeroane pentru mai mult spatiu, polite rotative si cosuri din sarma sau cu baza plina, cu compartimentari interioare practice. Camara culisanta ofera o perspectiva a intregului continut al dulapului, pe cand, daca optam pentru sertare extractibile individual, putem extrage doar sertarul care ne intereseaza. Fiecare utilizator poate decide ce model i se potriveste mai bine.

Ergonomia utilizarii

Ca si in cazul celorlalte dulapuri de bucatarie, este recomandabil sa respectati nivelurile ergonomice, astfel, in partea de sus si jos a dulapului ar trebui depozitate doar acele lucruri care sunt rareori utilizate, iar in partea mai usor accesibila ceea ce utilizati frecvent. De asemenea, obiectele grele nu trebuie depozitate niciodata deasupra nivelului articulatiei umarului.

Oferta Schachermayer

Schachermayer are in gama de produse o multitudine de solutii cu urmatoarele caracteristici:

  • acces din mai multe parti
  • reglarea individuala a inaltimii rafturilor
  • deschidere si inchidere lina
  • montare pe stanga sau pe dreapta
  • se pot realiza fronturi fara manere, cu sistem push-to-open

WEBSHOP: Produse peka, Vauth Sagel, Blum

( )