Toate Perspective

Business-ul in timpul pandemiei

Sediu Schachermayer Linz cu parcare pentru clienti

#PERSPECTIVE | In poza vedeti parcarea pentru clienti din Linz. La fel ca la majoritatea companiilor – goala. Datorita situatiei mondiale actuale, multe lucruri au fost diferite si, in acelasi timp, neobisnuite: ne-a lipsit in special contactul personal si comunicarea cu dumneavoastra, clientii – vizitele la sediul nostru, intalnirile si discutiile periodice la compania dumneavoastra. In randurile urmatoare va aratam cum s-a desfasurat activitatea noastra de zi cu zi in aceasta perioada.

Compania noastra de familie a luat rapid masurile necesare dupa inceperea crizei coronavirusului si a creat cadrul intern pentru a proteja angajatii, furnizorii si clientii. De asemenea, o parte din angajatii nostri au lucrat de acasa, in sistem telemunca.

 

Situatia extraordinara a fost una cu multe provocari. Dar echipa noastra de angajati a facut o treaba grozava in aceasta perioada. Suntem deosebit de mandri de angajatii nostri care au venit zi de zi la sediu si de asemenea de cei din Austria care au coordonat central activitatile, inclusiv livrarile cu soferi proprii. In programul de zi cu zi din perioada izolarii s-a dezvoltat un nou tip de lucru in echipa, care functioneaza independent de rutina obisnuita de la birou. S-a mentinut contactul, interactiunea prin canalele digitale a functionat bine, iar tehnologiile moderne au fost integrate in fluxul de lucru. O parte dintre colegi cu siguranta a descoperit instrumente noi, anterior nefolosite, sau si-au dezvoltat personal modul de lucru. Suntem convinsi ca putem aprecia, in aceeasi masura, aspecte pozitive experimentate in aceasta perioada, precum si dobandirea de cunostinte si abilitati noi.

 

La inceputul lunii iunie am revenit la programul normal - cu masurile de protectie si regulile de conduita necesare si cu o perspectiva pozitiva pentru viitor: impreuna vom depasi aceasta perioada cu provocari si vom actiona luand in considerare evolutiile viitoare.

Ca de obicei, aveti acces la toate informatiile despre produse, detalii tehnice, poze, instructiuni de montaj si de asemenea pret si stoc in webshop-ul nostru, Portalul pentru parteneri Schachermayer.

Intreaga echipa Schachermayer Romania, va stam la dispozitie telefonic, prin email si prin intermediul site-ului www.schachermayer.ro.

( )