Toate Perspective

Articolele favorite in webshop-ul Schachermayer

#PERSPECTIVE | Tinand pasul cu tehnologia, Schachermayer, ce a fost promotor al cataloagelor de comanda, dezvolta acum in mod accelerat Platforma pentru parteneri, ce contine catalogul online, webshop-ul si aplicatii conexe foarte utile.

Casa de comert Schachermayer este unul din liderii europeni in distributia de feronerie pentru mobilier, constructii si amenajari de interior. In portofoliul companiei sunt peste 100.000 de produse pe care le oferim clientilor mestesugari, producatorilor din industria de mobilier, constructorilor si comerciantilor de specialitate.

Din cele 30.000 de articole, traduse in limba romana cu specificatii tehnice si date logistice, va puteti alege produsele pe care le comandati constant, folosind aplicatia “Favorite” ce se gaseste in bara de sus din Platforma partener.

1. Autentificare in Platforma pentru parteneri

Daca inca nu aveti acces in webshop, gasiti pe site-ul nostru formularul pentru a deveni client si, odata ce aveti cod de client, formularul pentru acces in webshop.

2. Pasii pentru a crea o lista de favorite sunt urmatorii:

  1. Creati o lista si o denumiti.
  2. Adaugati manual articole introducand coduri sau importati o lista dintr-un document Excel.
  3. La fiecare articol puteti salva si date din sistemul dumneavoastra de gestiune, cum ar fi codul dumneavoastra intern de produs, locul si zona dumneavoastra de depozitare. In plus, aveti disponibil un camp cu cantitatea standard de comanda.

3. Recomandari pentru utilizarea aplicatiei de "Favorite"

Aceste colectii de articole pot servi ca lista de achizitii pentru companiile in care aceste produse se revizuiesc si se aproba de catre management. Platforma partener Schachermayer devine o locatie usor de accesat pentru a colecta toate articolele necesare, facand procesul de revizuire mai rapid pentru toti cei implicati. Odata ce procesul de aprobare este finalizat, lista de favorite poate fi transferata usor in cosul de cumparaturi.

Si viceversa este valabila, adica produsele din cosul de cumparaturi pot fi adaugate prin apasarea unui buton, intr-o lista de favorite.

 

Pentru orice informatii in legatura cu catalogul web, va stam la dispozitie.

 

 

 

( )