Toate Perspective

3-7 mai: Targ digital: küchenwohntrends & möbel austria

#PERSPECTIVE | Targul küchenwohntrends & möbel austria, deschide un nou drum in acest an. Desi expozitia de tendinte in mobilier din Salzburg a trebuit sa fie amanata pana in octombrie 2021 din cauza pandemiei, aceasta, va avea loc pentru prima data ca eveniment digital in perioada 3 - 7 mai 2021. Schachermayer va oferi perspective digitale interesante in luna mai, cu o prezentare live, iar in octombrie, compania va fi reprezentata la targul traditional.

Desigur, pregatirea pentru acest important targ de tendinte, este putin diferita. Este vorba mai putin despre constructia standului, mobilierului sau planificarea bucatariei, ci mai mult despre idei - cum sa prezinti inovatiile si lumea produselor catre comerciantii vizitatori virtuali, intr-o maniera interesanta, informativa si clara. Petra Gattinger, sefa departamentului „Evenimente, targuri si proiectare showroom”, asteapta cu nerabdare ambele targuri: „Pandemia ne-a aratat calea catre noi solutii pentru evenimente. Desigur, este mai frumos sa vezi cu adevarat standurile expozantilor cu ochii tai sau sa le simti cu mainile tale, dar lumea digitala ne ofera un nou spectru de posibilitati. Schachermayer va prezenta inca din luna mai specialistilor vizitatori un mix atent ales de produse si grupuri de produse, iar transmisiunile live vor arata diversitatea si gama noastra de servicii.”

Functia de chat

Accesul digital la proiectele de bucatarii si spatiile de locuit ale expozantilor, va fi deosebit de usor pentru vizitatorii profesionisti in 2021: cu o conectare rapida, puteti seta, de asemenea, un avatar sau o fotografie de profil, care confera targului o nota personala. Puteti vedea cine este online, iar expozantii si vizitatorii se pot intalni practic fata in fata si chiar pot crea un protocol de vizita individual pentru ceea ce au vazut. Wolfgang Rebhandl, Director de Vanzari al Departamentului Amenajari Interioare, spune: „Asteptam cu nerabdare aceasta premiera si suntem curiosi sa vedem cum vor accepta aceasta oferta bransele de profil. In general, cred ca acesta va fi un proiect interesant: in sectorul digital, care devine din ce in ce mai important, putem castiga experienta cu privire la felul in care acest mediu poate fi folosit si mai bine in viitor.” Vor exista transmisiuni live si teme precum Smart Home, chiuveta activa, hota in plita sau realitatea virtuala.

Mix digital

Cel putin online, asteptarea inovatiilor pentru bucatarie si pentru living se va incheia la inceputul lunii mai 2021. Inca din primavara, küchenwohntrends & möbel austria va prezenta un amestec captivant de produse de la numerosi expozanti cunoscuti: accesorii, blaturi de lucru, sanitare, amenajari interioare, servicii, hote, electrocasnice, corpuri de iluminat, mobilier de bucatarie, mobilier pentru baie si sufragerie, sufragerie, mobilier tapitat si de dormit, dezvoltare de software si IT, chiuvete, scaune si mese, accesorii pentru tamplari si alte bunuri de consum, atractive pentru tot ce are legatura cu bucataria si livingul. Targul se adreseaza in primul rand arhitectilor, designerilor de interior, expertilor din comertul cu electrocasnice, bucatarii si mobilier, tamplarilor si industriei de mobilier. Punctul central al targului din acest an este subiectul „Smart Home”, cu un spatiu de locuit care gandeste singur sau electrocasnice care utilizeaza inteligent internetul si fac viata de zi cu zi mai usoara.

küchenwohntrends & möbel austria

3-7 mai 2021: Eveniment digital
6-8 octombrie 2021: Centrul expozitional Salzburg

INFORMATII SUPLIMENTARE: küchenwohntrends
INFORMATII SUPLIMENTARE: möbel austria

( )