Toate Toate Impuls

Cabineo X: Soluția ideală pentru asamblarea corpurilor și rafturilor intermediare

Cabineo X

#IMPULS | Cabineo X este un conector destinat corpurilor de mobilier și rafturilor intermediare, care se poate utiliza cu toate mașinile CNC și poate fi presat în material atât în atelier, cât și la momentul montajului final.

Cu ajutorul acestui conector, procesul de asamblare devine mai rapid și mai simplu, iar piesele de mobilier sunt asigurate împotriva detașării și ridicării. Ideal pentru utilizarea în rafturi deschise și aplicații diverse, Cabineo X reprezinta o inovație pentru producătorii de mobilier.

Caracteristici si beneficii ale Cabineo X

Utilizare versatilă cu șuruburi:

Cabineo X este ideal pentru fixarea ulterioară a rafturilor intermediare sau a îmbinărilor de colț. Aceasta versatilitate permite adaugarea si fixarea componentelor în mod rapid și eficient, fără necesitatea unor ajustări complexe.

Prevenirea detașării rafturilor:

Când este combinat cu suporturi pentru rafturi, Cabineo X împiedică extragerea acestora. asigurând stabilitatea și siguranța pieselor de mobilier.

Eficiență în prelucrare:

Cabineo X permite o prelucrare eficientă cu toate mașinile CNC, reducând timpul și efortul necesar pentru asamblare. Această eficiență rezultă în costuri reduse și productivitate crescută în procesul de fabricație.

Flyer Cabineo X

Catalog WEB

( )