Toate Impuls

Debavurator suruburi BOHRCRAFT

#IMPULS | Nou in gama noastra de produse, va prezentam burghiul pentru debavurat suruburi.

Construite din doua tipuri de materiale de inalta calitate, burghiele de debavurare refac in cateva secunde capatul de surub, astfel incat piulita se poate infileta cu usurinta.

Multe persoane folosesc in acest scop flexul, insa imprecizia acestuia poate duce la multe rebuturi si erori. Burghiul se poate monta simplu la bormasina si functioneaza pentru suruburi, tije filetate si prezoane pentru roti. Debavuratorul este produs din otel rapid sau carbura metalica.

MATERIALUL

Otelul rapid HSS (High Speed Steel) este un material special dezvoltat pentru fabricarea sculelor de prelucrare prin aschiere (in cazul nostru burghiul de debavurare Bohrcraft). Deoarece materialul isi pastreaza duritatea chiar si la o temperatura de pana la +600° C, otelul HSS permite o viteza de taiere de trei pana la patru ori mai mare decat cea a otelului obisnuit de scule.

Sculele din carbura metalica HM se deosebesc cu greu ca aspect fata de cele din otel rapid HSS. Din punct de vedere functional, sunt mai dure, astfel fiind posibile viteze mai mari de taiere decat la cele din otel rapid. Timpul de procesare a prelucrarii cu ajutorul acestor scule este mai mic si au o durata de utilizare mai mare.

Otelul rapid HSS este dur, insa in comparatie cu carbora metalica HM este mai moale, astfel nu este atat de sensibil la socuri, vibratii sau conditii neuniforme de taiere, ca de exemplu la o taietura intrerupta.

Prin urmare burghiele si materialele se aleg in functie de nevoia de prelucrare a surubului.

PRODUCATORUL

Bohrcraft este o marca germana de prestigiu, cu o experienta indelungata in producerea de burghiuri de inalta calitate si durata de viata lunga pentru industrie si mestesugarie, inscriindu-se astfel in criteriile Schachermayer.

AVANTAJE

  • prindere pentru bormasina
  • usor de utilizat
  • evacuare sigura a spanului

Utilizare pentru: otel, inox, alama, metale neferoase, PVC
 

CATALOG WEBMai multe informatii despre produse

DETALII: Reviste si brosuri

 

( )