Toate Impuls

Accesibilitate premiata - treapta din plinta Space Step

Treapta in plinta Blum Space Step ©Blum

#IMPULS | SPACE STEP, solutia pentru soclu cu treapta si extragere, a fost premiata cu premiul Red Dot Award. Aplicatia de la Blum aduce beneficii valoroase in soclul mobilierului, creand in plus spatiu de depozitare, cu o configurare atractiva, dupa cum confirma distinctia pentru calitatea ridicata a designului.

SPACE STEP de la Blum a fost distins cu premiul Red Dot Award. Combinatia dintre treapta in soclu si extragere aflata dedesubt, creeaza spatiu de depozitare suplimentar si, datorita treptei, faciliteaza accesul la nivelurile aflate mai sus ale dulapului. Solutia pentru soclu aduce atat de multa functionalitate in soclul mobilierului incat este suficienta o atingere usoara, iar SPACE STEP iese in afara si poate fi folosit ca treapta. Cu o atingere, treapta poate fi impinsa inapoi in mobilier si elibereaza astfel sertarul ascuns. Aici, SPACE STEP creeaza spatiu de depozitare unde nu exista anterior. Acest lucru a convins si juriul marcii de calitate.

Pe langa design, functionalitatea este si ea decisiva

De peste 60 de ani, premiul Red Dot Award ofera o platforma pentru aprecierea designului de calitate. Fiecare dintre cele aproximativ 6.500 de produse inscrise au fost testate individual conform motto-ului „in cautarea unui design de calitate si a inovatiei”, iar juriul a decis cu privire la acordarea distinctiilor. Faptul ca SPACE STEP se numara printre castigatorii anului 2020 il bucura si pe managerul de produs Daniel Vogel: „Solutia noastra pentru soclu se ridica la nivelul necesitatii tot mai mari a unui spatiu de depozitare mai mare pe o suprafata mica de locuit si poate fi realizata in toate zonele de locuit si pentru diferite dimensiuni ale incaperilor. Acest lucru a fost foarte important pentru noi si in faza de dezvoltare”, dezvaluie managerul si completeaza: „In afara de design, a fost o provocare deosebita sa integram sistemul nostru tehnic in soclu cu cat mai putin spatiu necesar, garantand in acelasi timp stabilitate maxima.”

Catalog web: Space Step de la BLUM

( )