Toate Impuls

VOLPATO: plinta, inaltatoare blat si profile Gola

©Volpato

# IMPULS | De peste 40 de ani, Volpato Industrie Italia este unul din liderii producatori de accesorii pentru bucatarii si nu numai. Imbinand design-ul bine cunoscut al italienilor cu o calitate deosebita, produsele Volpato garanteaza un stil aparte la un standard superior.

Va prezentam articolele Volpato din gama de produse Schachermayer:

Plinta mobilier

Plinta pentru mobilier se potriveste optim ca inaltime cu picioarele de mobilier si este disponibila in mai multe finisaje:

  • aluminiu periat
  • inox periat
  • alb lucios
  • negru lucios

Gasiti plinta in webshop.

Folie antialunecare

Pentru utilizarea eficienta a mobilierului de bucatarie, sertarele se compartimenteaza cu diverse accesorii, in functie de obiectele depozitate. Pentru ca organizatoarele si obiectele sa nu alunece si sa ingreuneze astfel manipularea, recomandam utilizarea foliei antialunecare pentru fundul de sertar. Aceasta poate fi scoasa si spalata foarte simplu.

Gasiti folia antialunecare pentru sertar in webshop.

Inaltator blat bucatarie

Inaltatorul de blat pentru bucatarie (denumit si profil antistrop sau plinta blat bucatarie) are rolul functional de a impiedica stropii sa intre dupa mobilier, dar in acelasi timp, trebuie sa se incadreze si in designul bucatariei. De aceea Volpato, pe langa forma triunghiulara clasica, mai are un model dreptunghiular, in trend cu liniile drepte actuale. Culorile aluminiu, inox, antracit piatra, alb si negru, se adapteaza bine cu blatul mobilei.

Gasiti inaltaroul de blat cu sectiune triunghiulara si dreptunghiulara in webshop.

Separator sertar sub chiuveta

Sub chiuveta exista cel mai mare potential de a pierde spatiu de depozitare. Pentru a maximiza utilizarea spatiului, Volpato a dezvoltat un profil flexibil care ocoleste sifonul si permite realizarea unui fund de sertar pentru chiuveta, astfel incat sa se poata folosi o cat mai mare suprafata de depozitare.

Gasiti separatorul de sertar pentru chiuveta in webshop.

Manere cant VOLPATO GOLA C si L

Asa cum am mentionat si in alt articol, manerele, cu toate ca de multe ori sunt lasate la final, sunt cele care imprima design-ul unui mobilier de bucatarie sau a unui dulap.

Pentru dulapurile in stil minimalist cu linii drepte si fara intreruperi vizuale, va oferim manerele Volpato Gola, renumite pe piata romaneasca. Sunt manere montate in cantul frontului de mobilier si care ofera un confort sporit la deschidere si inchidere.

In functie de design, acestea pot avea in sectiune forma literei C sau L.

Rafturi modulare Volpato Stili

In contextul actual de evolutie a spatiilor de locuit, in care utilizarea cat mai eficienta a spatiului dar si nevoia de individualizare au devenit un “must have”, Volpato a dezvoltat o platforma modulara pentru crearea de piese de mobilier si compartimentare, ce vine in intampinarea designerilor de interior si a beneficiarilor.

Acest sistem poate fi folosit pentru crearea de piese pentru mobilier din podea pana in tavan in dormitor (dressing), in zona de living ca biblioteca sau elemente de compartimentare si chiar in bucatarie sau baie ca rafturi.

Pentru o piesa de mobilier din podea pana in tavan, Volpato Stili, aveti nevoie de:

  • Componente verticale (profil si suport LED)
  • Elemente de reglare (capac si picior)
  • Element de ranforsare mediana
  • Accesorii de fixare

Gasiti in webshop toate componentele necesare si puteti de asemenea rasfoi brosura Volpato Stili.

Producatorul Volpato este asadar preocupat in a oferi solutii de cea mai inalta calitate si cu un design ce reflecta reputatia italiana, astfel incat mobilierul conceput de designeri sa fie scos in evidenta/pus sub lumina reflectoarelor in cel mai bun mod.

( )