Toate Impuls

Protectie, lumina si depozitare pentru insulele de bucatarie

Antistrop insula bucatarie cu depozitare

#IMPULS | Limita dintre spatiul de locuit si gatit dispare din ce in ce mai mult, bucatariile deschise devenind din ce in ce mai populare. Din acest motiv, insulele de bucatarie, ca spatiu multifunctional, ar trebui sa fie proiectate intr-un mod cat mai elegant si functional. Sistemele de insule de bucatarie Kiss si Connect sunt solutia ideala pentru designeri sau pentru oricine cauta calitate, design si functionalitate.

Ne place sa gatim, dar sa nu stropim in jur. Ne inspiram din retetele gasite pe internet, dar nu e comod sa tii si tableta sau smartphone-ul si, in acelasi timp sa manevrezi ustensilele de bucatarie.

 

Gatiti fara a stropi

Solutia este sistemul elegant all-in-one pentru insulele de bucatarie Kiss: protectie impotriva stropirii, sistem de depozitare si surse de curent electric (priza si incarcator USB). In plus, sistemul Kiss este echipat cu iluminare ambientala, unde culoarea luminii poate fi reglata si setata pentru atmosfera potrivita in timpul gatitului. Pentru cei care prefera solutia cea mai simpla, ideala este protectia anti-stropire Connect, conceputa de catre Strate, un profesionist german in feronerie.

 

Simplu si digital

Cu prize integrate si porturi USB, va puteti actualiza digital insula de bucatarie si, in acelasi timp, o puteti proteja de stropirea nedorita in timpul gatitului. Consola neagra asigura conexiuni optime la aparatele dvs. preferate de bucatarie.

Catalog web: sisteme de accesorii pentru insulele de bucatarie

( )