Toate Impuls

Homeoffice – cum ne amenajam corect biroul de acasa

Schachermayer ofera o gama larga de produse pentru amenajarea biroului acasa. © Triaflex © Triaflex

#IMPULS | Cuvantul “Homeoffice” este unul din cele mai pregnante, ce ne-a insotit in ultimul an in viata de zi cu zi. Mii de angajati au fost nevoiti sa isi mute centrul vietii profesionale intre proprii patru pereti. Dar si acasa insa este valabil principiul: atmosfera de lucru are influenta asupra rezultatului. Prin urmare, si acasa este importanta configurarea spatiului ergonomic, practic si conform stilului propriu. Pe langa recomandarile de mai jos, avem si o gama larga de produse in webshop - solutia optima pentru Homeoffice.

In multe cazuri, din 2020 pandemia a mutat activitatea zilnica din birou in Homeoffice. Dar, adesea, casa noastra nu era adaptata noilor cerinte: opt ore pe scaunul din bucatarie sau sufragerie ne-au adus dureri de spate, ne-au lipsit prize in apropiere, precum si rafturi, spatii de depozitare si organizare sau lumina potrivita. Activitatile zilnice s-au amestecat. Casa nu a mai fost confortabila si nici locul de munca de acasa organizat. Insa, acest aspect nu trebuie sa continue. Configurati biroul de acasa exact asa cum doriti, deoarece petreceti multe ore pe saptamana la cel de-al doilea loc de munca – si nu doar in timpul pandemiei. In catalogul nostru web veti gasi o gama larga de mobilier de birou, mese reglabile pe inaltime, sisteme de depozitare si rafturi, dar si prize sau incarcatoare wireless incorporabile in mobila. Am creat un portofoliu de produse pentru dumneavoastra, cuvantul cheie fiind Homeoffice.

 

Crearea atmosferei

  • O camera separata este perfecta dar pot fi folosite si nise, spatii la fereastra sau un colt delimitat
  • Locul de munca se adapteaza stilului utilizatorului. Fiti creativi! Nu trebuie sa arate ca la birou.
  • Masa este principalul element de mobilier. Acordati atentie ergonomiei, stilului, functionalitatii si spatiului.
  • Fara lumina adecvata nu vin nici ideile. Aranjati-va spatiul de lucru langa o fereastra. In plus, in catalogul nostru web gasiti si lampi de birou.
  • Mintile creative au nevoie de spatiu de lucru si de depozitare satisfacator: sistemele cu rafturi si sertare ajuta mai mult decat cosurile sau cutiile.
  • Gadgeturile, precum incarcatoare wireless sau treceri de cablu cu prize ascunse, faciliteaza munca.
  • Este permisa decorarea. O planta, cana preferata de cafea sau ceai, fotografia celor iubiti nu trebuie sa lipseasca.

 

Cadre pentru masa si birou

Ergonomia la locul de munca este un factor esential in Homeoffice. Postura corecta pentru activitatile sedentare este data numai daca inaltimea de lucru si de sedere se adapteaza persoanei. Birourile precum cele de la Hettich, reglabile electric in inaltime, sunt ideale pentru aceasta. Sfatul nostru pentru inaltimea corecta a biroului: asezati-va la birou, sprijiniti-va de el, picioarele in unghi de 90 de grade si asezati antebratele pe blatul mesei. Mainile ar trebui sa atinga tastatura. Daca nu exista un unghi drept in interiorul cotului, va rugam sa reglati inaltimea.

 

Prize incorporabile

De multe ori lipsesc doua lucruri in biroul de acasa: spatiul si prizele. Sistemele de prize incorporabile precum cele de la EVOline ofera solutia ideala pentru ambele necesitati. Aceste modele de prize incorporabile in mobilier organizeaza cele mai importante cabluri de alimentare, multimedia si date intr-un singur element si le aduc la indemana pe birou. Sistemele de prize sunt asamblate in functie de necesitati, cu prize Schuko, de date si multimedia, cu capace de diferite culori, care sa se potriveasca cu mobilierul in care sunt integrate. Ele pot fi modificate sau adaptate chiar si dupa montare.

 

Incarcatoare pentru smartphone

Incarcatoarele wireless nu sunt doar la moda, ci reduc dezordinea data de cabluri. Telefonul mobil nu mai trebuie conectat la un cablu pentru incarcare, pur si simplu se pune pe incarcatorui QI inductiv, iar bateria incepe sa se incarce. Inceputul procesului de incarcare este confirmat de un semnal acustic, iar o lumina LED indica activitatea de incarcare. Conditia prealabila este ca smartphone-ul sa suporte functia de incarcare QI. Modelele Versa sau EVOline pot fi integrate in mobilier. Aceste incarcatoare wireless se imbina perfect cu mobilierul, datorita formei lor bine studiate.

 

Catalog WEB: produse Homeoffice

( )