Toate Perspective

Promotii, brosuri si informatii online

#PERSPECTIVE | Schachermayer va pune la dispozitie o multitudine de informatii, structurate online si offline. Materialele pe care le redactam le gasiti pe site-ul nostru in sectiunea "Promotii si brosuri".

PROMOTII

La sectiunea Promotii gasiti toate ofertele noastre active. Asadar, va invitam sa urmariti aceasta sectiune, pentru a fi intotdeauna la zi cu produsele pe care le puteti achizitiona in conditii speciale.

BROSURI

In aceasta sectiune, Schachermayer Romania va structureaza informatiile cu privire la gama larga de produse pe care le ofera. In acest fel, in functie de producator, gama, destinatie si bransa, produsele cautate sunt mult mai usor de gasit.

NEWSLETTER

Newsletter-ul nostru periodic va supune atentiei cele mai noi produse de pe piata, stiri despre compania Schachermayer si exemple de proiecte ale clientilor nostri din intreg concernul.

CATALOG WEB

Si pentru ca informatia inseamna putere, va invitam sa rasfoiti de asemenea catalogul web din site-ul nostru, unde veti gasi o gama foarte larga de produse pentru productia de mobilier si amenajari interioare, constructii de ferestre si usi, sticla si metal si utilajele si sculele necesare acestor domenii.

( )