Toate Perspective

Promotii, brosuri si reviste

#PERSPECTIVE | Schachermayer va pune la dispozitie o multitudine de informatii, structurate online si offline. Materialele pe care le redactam le gasiti pe site-ul nostru in sectiunea "Promotii si brosuri".

Pagina de Promotii si brosuri contine:

PROMOTII

La sectiunea "Promotii" gasiti toate ofertele noastre active. Asadar, va invitam sa urmariti aceasta sectiune, pentru a fi intotdeauna la zi cu produsele pe care le puteti achizitiona in conditii speciale.

BROSURI

In aceasta sectiune, Schachermayer Romania va structureaza informatiile cu privire la gama larga de produse pe care le ofera. In acest fel, in functie de producator, gama, destinatie si bransa, produsele cautate sunt mult mai usor de gasit.

REVISTA SCH & PARTNER

Apropierea noastra fata de clientii si partenerii nostri se oglindeste in revista "SCH&Partner".

Astfel, cele mai noi si folositoare informatii pentru dumneavoastra se regasesc in capitolele Perspective, Impuls si Aplicatii . "Perspective" va prezinta noutati despre compania noastra, Schachermayer Romania, "Impuls" va prezinta cele mai interesante produse, iar "Aplicatii" va ofera inspiratie (prin prezentare de proiecte) si cum se pot monta produsele pe care le comercializam.

Si pentru ca informatia inseamna putere, va invitam sa urmariti publicatiile electronice si catalogul web din site-ul nostru.

( )