Toate Impus

Oscarul feroneriei italiene la Schachermayer

#IMPULS | Master Italia este castigatorul premiului “Oscar del Serramento” (Oscarul ferestrelor) cu linia Minimal, gama completa si modulara de manere de design pentru ferestre cu profile din aluminiu.

Italienii sunt bine cunoscuti pentru produsele de inalta calitate din domeniul de amenajari interioare si pentru design. Intalnirea acestor doua domenii a dat nastere premiilor “Oscar del Serramento” (Oscarul ferestrelor), eveniment anual ce evalueaza produse din categoriile: usi interioare, usi de intrare, ferestre, feronerie si accesorii.

 

Ultima editie a acestui concurs din cadrul Forum Serramenti (“Forumul ferestrelor”) a fost castigata de catre furnizorul nostru de feronerie pentru profile din aluminiu, Master Italia, cu linia Minimal, premiata pentru caracteristicile sale estetice, performanta si functionalitate.

 

Massimo Demarinis, Area Manager Italia al grupului Master: „Designul, performanta și tehnologia au fost factorii critici de succes ai programului nostru, apreciati din ce în ce mai mult pe piata pentru modularitate, deoarece toate manerele liniei sunt interschimbabile, permitand schimbarea cu usurinta a stilului ferestrelor de la clasic la modern, precum și pentru usurinta extrema in asamblare, apreciata in special de producatorii de ferestre și usi, manerele programului fiind instalate cu un singur instrument de asamblare si demontare ".

Disponibile in patru forme de design, manerele Master Minimal sunt echipate cu functia Click&Turn, iar mecanismul patentat de fixare rapida fara suruburi asigura o prindere ferma si precisa.

Catalog web: informatii suplimentare despre produse

( )