Toate Impus

Balamale Simonswerk pentru usi in cladiri publice

#IMPULS | SIMONSWERK are o gama completa de balamale pentru obiecte publice de arhitectura (institutii publice, cladiri comerciale, scoli, spitale, etc.).

Balamalele sunt clasice, vizibile, sau reprezinta sisteme ascunse, pentru usi montate coplanar. Modelele produselor VARIANT ofera o varietate de solutii posibile care indeplinesc cerintele structurale ridicate - in special in ceea ce priveste uzura intensa. Sistemele de balamale pentru usi marca TECTUS, complet ascuns, are, de asemenea, caracteristici inovatoare, adaptate cerintelor arhitecturii moderne. Un sistem de balamale, care se potriveste in mod optim cu intreaga usa, constituie cerinta de baza pentru o conexiune perfecta intre elementul static (toc) si elementul mobil (foaia usii).

VARIANT VX – sistemul universal de balamale pentru usile cladirilor publice

Tehnologia balamalei SIMONSWERK este de o calitate inalta si estetica perfecta in ce priveste creatia, productia si modelele, astfel incat poate fi utilizata la toate usile institutiilor publice si cladirilor rezidentiale, imbinandu-se optim ambiental. Sistemul de balamale VARIANT VX formeaza o unitate perfect coordonata intre balamale, element de fixare si capac, pentru fiecare aplicatie. Datorita coerentei elementelor individuale si a proprietatilor speciale, sistemul de balamale VARIANT VX poate fi utilizat universal si reprezinta un detaliu special pe fiecare usa. Este ideal pentru utilizarea la usile de protectie impotriva incendiilor si impotriva fumului, precum si pentru utilizarea sigura la usile de evacuare si salvare. Acest sistem de balamale se caracterizeaza prin valori mari de incarcare de pana la 400 kg, reglare tridimensionala si tehnologie fara intretinere.

Catalog web: comandati aici balamaua Variant VX

TECTUS – Balamaua de usa montata complet ascuns

Sistemul de balamale complet ascuns TECTUS permite usilor fara falt sa fie integrate in structurile liniare ale camerei. Cand este inchisa, usa ramane vizibila ca relief - cu un sistem de balamale invizibil. TECTUS poate prelua sarcini de pana la 300 kg, permite un unghi de deschidere de 180 de grade si poate fi utilizat pe tocuri din lemn, otel si aluminiu. Reglarea tridimensionala si tehnologia fara intretinere sunt utilizate la usile de inalta calitate in camera de zi sau la usile institutionale. Toate modelele au un aspect uniform, cu un corp inchis al balamalei. Acestea difera in ceea ce priveste capacitatile si dimensiunile lor de incarcare, dar si din punct de vedere al domeniilor de aplicare, cum ar fi usi de intrare din lemn pentru casa, usi montate pe tocuri invizibile, variante cu protectie impotriva incendiilor si variante cu transfer de energie integrat.

Catalog web: comandati aici balamaua Tectus

 

( )