Toate Impuls

Masura de protectie anti-covid: deschiderea usii cu antebratul

Pentru a permite utilizarea confortabila, capatul manerului se afla la o inaltime optima de 111 cm. @FSB

#IMPULS | Vremurile neobisnuite necesita masuri neobisnuite. Compania FSB a facut din aceasta idee, o directiva de actiune, ce ofera o solutie practicabila. Protectia impotriva infectarii nu este o prioritate absoluta doar in spitale, cerintele actuale fiind indeplinite perfect cu manerul FSB 1287. Forma sa ergonomica, ofera usii siguranta si igiena maxima.

Usile echipate cu manerul FSB 1287, se deschid usor cu antebratul, mainile ramanand libere si necontaminate cu virus. Noul maner usureaza munca si daca, de exemplu, usa trebuie deschisa cu o tava in mana. Se plaseaza antebratul in manerul curbat si astfel se declanseaza broasca.

Confort personalizat

Pentru ca utilizarea sa fie confortabila, capatul manerului se afla la o inaltime optima de 111 cm. In plus, manerul FSB 1287 este predestinat pentru utilizarea pe usile accesate frecvent, cum ar fi usile spitalelor, centrelor de ingrijire, scolilor sau altor cladiri publice. Seturile de manere sunt potrivite pentru usi standard, de evacuare si de incendiu, in conformitate cu DIN EN 179.

 

Suprafata antibacteriana

Noul maner de usa este acoperit standard cu o suprafata antibacteriana FSB Anti-Infection Coating (AIC), inofensiva fiziologic. Biocompatibilitatea a fost testata si certificata conform DIN ISO EN 10 993-5. Este bine de stiut ca stratul antibacterian FSB Anti-Infection Coating (AIC) impiedica depunerea majoritatii germenilor.

 

Catalog WEB: manerele FSB 1287 pentru deschidere cu antebratul

 

 

( )