Toate Impuls

Maner de usa antivirus

Sursa © FSB

#IMPULS | Cat de des puneti mana zilnic pe manere de usi, de ferestre sau balustrade? Mai des decat sunteti constienti.

Acolo unde ating mainile, din pacate isi dau mana si agentii patogeni. Pentru a contracara acest aspect, FSB are mai multe solutii in gama sa de produse, care pot reduce riscul de infectare. Bronzul, aliat cu cupru-staniu, are o serie de proprietati remarcabile: trebuie subliniat efectul antimicrobian al materialului, care ofera o protectie activa impotriva germenilor. In plus, bronzul este deosebit de rezistent la uzura si usor de ingrijit. Germenii mor mai repede pe suprafetele din bronz datorita continutului ridicat de cupru. Ionii de cupru se formează continuu din acest material si indeparteaza mediul nutritiv necesar germenilor rezistenti.

Suport de maner pentru antebrat

Pentru situatia actuala de pandemie Covid-19, FSB ofera un accesoriu din plastic cu fibra de sticla, cu care se poate inchide si deschide usa cu antebratul. Acesta se poate utiliza pentru toate manerele standard.

De asemenea, produsele FSB din inox si aluminiu corespund celor mai inalte cerinte de igiena: manerele se pot trata cu un strat antibacterian incolor, numit Anti-Infection Coating (AIC), care reduce agentii patogeni cu 99,99%, certificat conform ISO 22196:2011.

CATALOG WEB: mai multe informatii despre produs

( )