Toate Perspective

Continuam business-ul din home office

Sursa: SCH Austria

#PERSPECTIVE | In acest context nemaintalnit de generatiile noastre, dorim sa va tinem la curent in legatura cu toate masurile, pe care le luam la Schachermayer Romania. Suntem pregatiti sa va oferim toate serviciile, la nivelul la care v-am obisnuit.

 

Astfel am luat masuri de protectie pentru toti angajatii nostri, pentru a mentine functional intreg lantul logistic:

  • O buna parte din colegii de la birou lucreaza de acasa, disponibili prin mail si la telefoanele cunoscute, intre orele 8:00 si 17:00 de luni pana joi si vineri de la 08:00 la 14:30. Referentii de vanzari si consultantii tehnici va stau la dispozitie ca de obicei.
  • Sediile noastre din Bucuresti si Cluj-Napoca sunt inchise pentru vizitatori.
  • Consultantii de vanzari lucreaza de acasa. In cazuri speciale va pot vizita, insa numai cu cerere din partea dumneavoastra si cu precautii luate de comun acord.
  • Depozitul lucreaza la capacitate maxima, iar livrarile le facem exclusiv prin intermediul firmelor de curierat si cargo cu care sunteti obisnuiti, si care la randul lor au proceduri interne de protectie. In depozit se face dezinfectie de doua ori pe zi. In momentul de fata avem stocurile necesare pentru dumneavoastra, iar sistemul de aprovizionare functioneaza fara probleme.
  • Suntem in legatura permanenta cu furnizorii nostri, care fac si ei eforturi de a mentine la nivelul necesar productia si logistica. Va vom informa promt in situatia nedorita in care livrarile unora dintre ei vor fi intarziate sau intrerupte.
  • Puteti comanda pe mail si online 24/7. Noi ne asiguram, ca atat timp cat va fi posibil si nu vor exista restrictii legale, veti primi comanda repede si fara riscuri.

 

Concernul Schachermayer, fondat in 1838, a trecut prin multe perioade grele de-a lungul istoriei sale de peste 180 de ani, iar timpul a dovedit puterea de a merge mai departe a companiei noastre de familie. Aceasta este o situatie extraordinara, pe care o vom depasi cu calm si profesionalism, in sprijinul angajatilor, clientilor si furnizorilor nostri, respectand valorile fundamentale care stau la baza activitatii noastre.

 

Va dorim sanatate si putere sa treceti cu bine peste aceasta perioada.

 

( )