Toate Impuls

Picioarele reglabile pentru mobilier cu plinta HETTICH Korrekt

Mobilier bucatarie cu picioare reglabile Hettich Korrekt. Sursa: Hettich

#IMPULS | Descoperiti picioarele Hettich Korrekt cu capacitate de incarcare pe picior 450 kg, reglabile usor si rapid cu cheia speciala de reglaj. Stabilitatea si fiabilitatea sunt cuvintele cheie pentru aceste picioare pentru plinta.

Picioarele de mobilier reprezinta o decizie importanta in producerea mobilierului si, cu toate aparentele, exista destul de multe diferente intre ele. Picioarele pot fi realizate din materiale diferite si au multe forme, in functie de stilul si functionalitatea corpului de mobilier. Unele picioare de mobilier sunt elemente foarte simple, a caror functie este doar de sustinere si stabilizare, pe cand altele au si functie decorativa. Picioarele reglabile sunt foarte utile, astfel incat acestea sunt cel mai des folosite in productia de mobilier, mai ales pentru bucatarie.

 

De ce picioare reglabile?

In primul rand pentru ca este mult mai facila alinierea corpurilor de mobilier. Daca luam cel mai simplu exemplu, mobilierul de bucatarie, acesta este compus dintr-o multitudine de corpuri cu diferite dimensiuni si echipari, care trebuie sa formeze o linie curata.

De asemenea, de foarte multe ori pardoseala nu este dreapta, iar cu ajutorul picioarelor reglabile, toate neregularitatile pot fi compensate.

Pe langa aliniere, un aspect foarte important este stabilitatea mobilierului si siguranta utilizarii. Picioarele reglabile Korrekt raspund foarte bine acestei necesitati.

 

Avantajele picioarelor reglabile Hettich Korrekt:

• Capacitate de incarcare pe picior 450 kg, max. 1350 kg pentru 3 sau mai multe picioare

• Reglarea facila a inaltimii folosind cheia patentata, intre 89 si 155 mm

• Ajustarea inaltimii se poate face pana la o greutate de 300 kg cu cheia speciala (corp de mobilier + incarcare)

Utilizarea cheii de reglaj

Dupa ce se fixeaza cheia pe baza piciorului:

1. se impinge cheia spre corp

2. se roteste baza piciorului spre stanga si piciorul se ridica

 

CATALOG WEB: Picioare reglabile Hettich Korrekt

( )