Toate Toate Perspective

Broșură Lamello 2023

Lamello

#PERSPECTIVE | Vă invităm să consultați broșura pentru a explora gama diversificată de produse Lamello disponibile la Schachermayer. Cu ajutorul acestor articole, puteți da viață lucrărilor din lemn care vor rezista generații întregi.

Noua broșură Schachermayer, care cuprinde întregul sortiment de articole Lamello, este o resursă valoroasă pentru profesioniștii din industria lemnului. Cu aceste produse inovatoare și fiabile, puteți duce cu ușurință la bun sfârșit proiectele dvs.

Datorită gamei variate de produse pentru îmbinarea și prelucrarea lemnului, Lamello și-a consolidat poziția ca furnizor de încredere în această industrie. Împreuna, vom explora câteva dintre produsele lor deosebit de utile, prezentate în noua broșură Schachermayer.

 

Plăcuțe de îmbinare:

Sunt elemente de asamblare esențiale pentru proiectele de prelucrare a plăcilor si lemnului. Acești mici conectori ovali din lemn se introduc în caneluri special concepute, unde se dilată, asigurând o îmbinare precisă și solidă între două piese. Astfel, puteți crea articole de mobilier, dulapuri sau alte proiecte care sunt atât rezistente, cât și estetice.

Conectori invizibili:

Conectorii invizibili Lamello sunt o alegere excelentă pentru proiectele care necesită o finisare curată și estetică. Aceștia fac posibilă îmbinarea elementelor fără a compromite aspectul final al piesei de mobilier, prin realizarea unor îmbinări ascunse și solide.

Conectori cu clips:

Conectorii cu clips Lamello reprezintă o modalitate eficientă și rapidă de a realiza îmbinări solide pentru proiectele dvs. Cu ajutorul acestor conectori, puteți să fixați piesele de lemn în caneluri fără a avea nevoie de cleme sau șuruburi suplimentare. Este o opțiune ideală pentru proiectele care necesită asamblare și demontare frecventă.

Mașini de frezat:

Pentru a utiliza cu succes produsele Lamello, aveți nevoie de o mașină de frezat specializată. Aceste mașini, disponibile în variante de alimentare prin cablu sau acumulatori, sunt proiectate pentru a realiza caneluri precise, pentru a introduce conectorii Lamello. Veți obține îmbinări perfecte și rezistente, fără efort suplimentar.

 

Vă invităm să consultați broșura pentru a explora gama diversificată de produse Lamello disponibile la Schachermayer. Cu ajutorul acestor articole, puteți da viață lucrărilor din lemn care vor rezista generații întregi.

 

Brosura Lamello 2023

( )