Toate Impuls

Actionarea ferestrelor in “Smart Home”

Actionare electrica a ferestrelor din PVC ©Siegenia

#IMPULS | Valoarea unei proprietati creste o data cu calitatea vietii, iar tema actuala “Smart Home” este o chestiune de tehnologie potrivita. Producatorul Siegenia, aduce acest concept in sistemele de ferestre. Unitatile motorizate fac deschiderea si inchiderea ferestrelor usoara, convenabila si fara bariere. Acestea asigura confortul incaperii fie ca actioneaza ferestre batante, oscilo-batante sau luminatoare, din buton, aplicatie sau sistemul de control al cladirii.

DRIVE CL

Va prezentam DRIVE CL – sistemul complet ascuns de actionare a ferestrelor oscilo-batante cu profile PVC, lemn si aluminiu: solutia completa si economica pentru dimensiuni standard si greutate a canatului de pana la 80 kg. Este verificat pentru 22.000 de cicluri si protectie in stare montata IP40.

Functii

Pe langa functionalitate si eficienta, sistemul indeplineste cele mai inalte cerinte de confort si design. Astfel, dispozitivul cu lant este complet integrat in profilul tocului ferestrei si, pe langa inclinarea, blocarea si deblocarea automate, permite si reglarea deschiderii. La ferestrele oscilo-batante este in continuare permisa deschiderea oscilanta, de exemplu pentru curatarea ferestrei.

Controlul

Controlul se realizeaza printr-un buton sau printr-un sistem de management al cladirii. De asemenea, prin montarea unui modul WLAN si a aplicatiei Siegenia Comfort, controlul ferestrei se poate face de pe smartphone. Avand aplicatia Siegenia Comfort, nu mai este necesara nicio telecomanda, pentru ca se trece la un nivel superior de comanda, cu multe functii inteligente, de la cele de automatizare si temporizare, la optiuni de setare individuala si cuplare extrem de simpla a unitatilor, sistemelor de aerisire si senzorilor pentru o clima perfecta. Datorita feedback-ului asupra dispozitivului si statusului comenzilor, puteti urmari totul in orice moment. Prin aceasta aplicatie se ajunge la clientii in pas cu tehnologia.

Avantajele produsului

  • Montare invizibila a dispozitivului, in toc
  • Blocare, deblocare si inclinare din buton
  • Control din aplicatie pe telefon cu ajutorul modulului WLAN
  • Se poate alege unghiul de deschidere al ferestrei cu ajutorul functiei de oprire
  • Functie Auto-Lock de blocare automata a ferestrei, cand este inchisa, astfel incat nu mai este necesar un maner.
  • Este adecvat pentru integrare in sistem de control al cladirii
  • Pentru ferestre din profil PVC cu dimensiuni standard si greutate a canatului de 80 kg

 

Pentru detalii va stau la dispozitie consultantii nostri tehnici si de vanzari.

 

( )