Portal pentru parteneri

Avantajul dumneavoastra zilnic.

[Translate to Romania:]

Portalul pentru parteneri s-a dezvoltat pe mai multe domenii, ca un serviciu indispensabil pentru întreprinderi meșteșugărești, industrie și comerț. În calitate de client înregistrat aveți acces la întreg sortimentul din catalogul Web și beneficiați de numeroase alte servicii și instrumente. Pentru a ajunge în contul personal, clienții Schachermeyer trebuie să se autentifice cu datele de acces online. Sunteți pentru prima dată în portalul pentru parteneri? Accesul Web poate fi solicitat AICI.

Platforma pentru clienți, pentru un plus de productivitate

Catalogul Web - căutare și comparare online

Catalogul Web conține circa 100.000 articole, este actualizat la zi și oferă informații directe despre prețuri și livrare, precum și opțiuni confortabile de căutare și posibilități de comparare. Extensiile digitale - precum datele CAD, instrucțiunile de montaj, videoclipurile - sunt un real ajutor pentru practicieni.

Catalogul Web

Coșul de cumpărături - comandați online non stop

Portalul pentru parteneri este firul direct pentru succesul afacerilor și ilustrează fidel ideea serviciilor rapide și directe. Clienții comandă articolele necesare non stop timp de 7 zile pe săptămână, în coșul de cumpărături sau mobil prin smartphone. Livrarea se realizează în interval de 24 de ore în timpul săptămânii, oriunde în Austria.

Aplicații - etichetare online și folosirea serviciilor

Pentru o vedere generală optimă direct la locul de depozitare aveți posibilitatea de a crea etichete individuale, de a le imprima și de a marca locul lor în depozit. Alte servicii precum monitorizarea vânzărilor și a bonurilor, descărcarea documentelor, cataloage și service pentru utilaje mari vin în sprijinul activității de zi cu zi.