Toate Perspective

Showroom Cluj Napoca

Sursa foto: Loredana Cristea SCH

#PERSPECTIVE | In aceasta vara am redeschis spatiul de prezentare din Cluj Napoca, oras care a renascut, devenind cel mai important centru de dezvoltare in zona Transilvaniei. Deoarece echipa de vanzari s-a dezvoltat, si unul din principiile Schachermayer fiind apropierea fata de client, s-a impus existenta acestei filiale.

Cu noul showroom al filialei din Cluj Napoca deschidem o noua etapa a prezentei Schachermayer pe piata romaneasca, si anume consolidarea relatiei noastre cu clientii si partenerii nostri.

REAMENAJARE

Cu ajutorul unuia din partenerii nostri de referinta din zona orasului Cluj, reamenajarea showroom-ului a inceput cu lucrarile de reparatii si apoi amenajarea interioara – productia, montajul si aranjarea corpurilor de mobilier cat si a receptiei si a vitrinelor. Echipa de proiect care a facut posibil ceea ce puteți vedea acum a fost formata din arhitect, constructor, producător de mobilier, si bineinteles colegi din Schachermayer România din diverse compartimente, precum logistica, manageri de produs și marketing. Prin implicarea tuturor, proiectul a devenit un succes. Clienții noștri sunt familiarizați cu echipa de consultanți tehnici și de vânzări, care le oferă cele mai bune soluții pentru business și satisfacerea nevoilor individualizate ale beneficiarilor. Astfel, la filiala Cluj găsiți întotdeauna consultanți tehnici ce vă pot îndruma cu privire la produsele și soluțiile comercializate de Schachermayer. Ei sunt școlarizați continuu, pentru a avea cele mai noi informații și pentru a va oferi datele tehnice necesare pentru execuția corectă a montajului. În showroom-ul reamenajat găsiți produse expuse din cele trei divizii ale noastre: interior, construcții și prelucrare.

INTERIOR | CONSTRUCTII | PRELUCRARE 

Divizia de Interior este prezenta cu cele mai multe produse, din categoriile

  • mobilier de bucatarie,
  • sisteme de culisare pentru dressinguri,
  • inclusiv compartimentari pentru interiorul dulapurilor si
  • diferite accesorii de feronerie.

 

Din categoria electrocasnice va prezentam marca Constructa, o marca foarte cunoscuta in spatiul german, ce face parte din grupul Bosch-Siemens, firma care a inventat in anii 1950 masina automata de spalat rufe cu usa tipica laterala. De asemenea se regaseste in showroom plita Concept Swiss iO-S, cu o tehnologie revolutionara, avand incorporata in mijloc o hota, ce lasa vaporii sa dispara din campul vizual al utilizatorului si elibereaza bucataria de mirosuri printr-un un sistem inteligent de filtrare.

Totodata in showroom mai sunt expuse corpuri de iluminat cu LED, multiprize si incarcatoare wireless pentru incastrare in mobilier, ce fac parte din gama de electronice.

Din divizia pentru constructii se poate vedea feronerie pentru usi de interior batante (balamale ascunse, manere, broaste) si culisante, dar si noua gama de feronerie pentru tamplaria din aluminiu. 

Divizia "prelucrare" este si ea prezenta in showroom, prin masina de frezat Zeta P2 de la furnizorul nostru elvetian Lamello, cu care se efectueaza caneluri pentru imbinari de placi.

PROGRAM DE LUCRU

Centru de consultanta si vanzare Cluj va asteapta de luni pana joi in intervalul 08:00 - 17:00 si vineri in intervalul 08:00 -14:30.

CONTACT

Schachermayer Romania - Filiala Cluj Napoca

T: +40 21 457 06 08

( )