Portalul pentru parteneri Schachermayer

Avantajul zilnic de servicii pentru mestesugarie, industrie si comert

Portalul pentru parteneri webshop.schachermayer.com a devenit un serviciu indispensabil pentru clientii Schachermayer din comert, industrie si mestesugarie. Puteti profita de serviciile integrate in planificarea, achizitiile si productia dumneavoastra.
Aplicatiile se gasesc in cadrul Portalului de partener si pot fi accesate de aici si utilizate la orice ora. Portalul este optimizat pentru dispozitivele mobile si astfel este ideal pentru utilizare oriunde.
Aplicatia Schachermayer Scan este extensia mobila a Portalului pentru parteneri si se utilizeaza in combinatie cu Listele de favorite. Mai multe informatii pentru aplicatia mobila gasiti aici (link catre aplicatie)


Date de acces
Pentru a intra in zona personalizata, clientii Schachermayer se inregistreaza cu datele lor de acces online in Portalul partenerului. Sunteti prima data in Portalul partenerului?
Accesul web poate fi solicitat AICI (link catre acces online) .
portal pentru parteneri

Catalog web

Gasiti articole online mai repede decat oricand
Prin intermediul catalogului web din Portalul partener, clientii au acces permanent la varietatea celor 100.000 de produse de stoc: scule, echipament de protectia muncii, tehnologie de fixare, produse chimice, tehnologie de depozitare, accesorii, electrocasnice, pardoseli si usi, chiuvete, robinete, precum si metale.
Informatiile despre pret si livrare sunt vizibile direct in catalogul web, iar utilizatorii beneficiaza de optiuni de cautare confortabile, de optiuni de comparatie si de configurare, precum si de instrumente de asistenta în jurul produsului, cum ar fi cautarea speciala.

Avantajele dintr-o privire
 • Optiuni de cautare text, in categorii de structura, de functiuni, cautare specială
 • Optiunea de sortare pentru produse de stoc
 • Sinonimele sunt incluse în căutare
 • Optimizat pentru dispozitivele mobile
 • Date de produs actualizate zilnic
 • Disponibilitatea și pretul imediat vizibile
 • Configurarea produselor este posibila partial
 • Vizualizarea la 360 de grade a produselor speciale
 • Date tehnice, fise tehnice de siguranta, instructiuni de montaj și date CAD pentru descarcare
 • Afisarea elementelor vizualizate recent
 • Este posibila compararea directa a produselor
 • Afisarea articolelor de referinta, cum ar fi articolele inlocuite, accesoriile, articolele suplimentare etc.
 • Sugestii de articole interesante
 • Informatii actuale despre promotii / noutati / lichidari
 • Sortati rezultatul cautarii dupa popularitate, aspect sau numar de articol
 • Contact direct cu comentarii despre articol

Cataloage electronice

Familiare, practice
Cataloagele actualizate lunar în Portalul pentru parteneri sunt o aplicatie foarte populara. Utilizatorii navigheaza online prin capitolele individuale asa cum sunt familiarizati din cataloagele de tiparite. Structura clara a produselor simplifica cautarea. Catalogul web este legat de cataloagele electronice - comutarea intre cele doua este ușoara.

Cosul de cumparaturi

Comanda la cativa pasi distanta
Cosul de cumparaturi conține toate articolele adaugate in prezent intr-o prezentare clara. Articolul și datele de livrare pot fi editate in aceasta zona. De asemenea, este posibila o comandare imediata de aici. In plus, exista un cos de cumparaturi PUSCH pentru zone de depozitare setate anterior si transmise catre Schachermayer. (Link catre aplicatia Schachermayer Scan / PUSCH)
Prelucrarea cosului de cumparaturi
 • Modificarea datelor de antet:
  Aici puteți edita tipul de transport, adresa de livrare si datele generale.
 • Golirea cosului de cumparaturi:
  intregul cos de cumparaturi este sters cu aceasta functie.
 • Stergerea articolelor eronate:
  Daca sunt transferate in cosul de cumparaturi coduri incorecte de articole, acestea pot fi sterse cu aceasta functie.
 • Descarcati cosul de cumparaturi:
  Cu aceasta functie, cosul poate fi transformat într-un fișier CSV, UGS sau PDF.
 • Adaugarea cosului de cumparaturi intr-o lista de favorite:
  Toate articolele din cosul de cumparaturi pot fi adaugate intr-o lista de favorite cu aceasta functie. Daca utilizatorul deschide detaliile articolului, pot fi adaugate și articole individuale.
Finalizarea comenzii
Cu functia "Cumpara acum", cosul de cumparaturi este transmis catre Schachermayer si comanda este finalizata.
Facand clic pe "Mai departe" urmeaza din nou un rezumat clar al comenzii cu toate elementele, detaliile de livrare, etc. Prin "Comanda de achizitie" din acest rezumat se transmite comanda catre Schachermayer.

Contul meu

Toate setarile prestabilite - cum ar fi datele de client, setarile de livrare, permisiunile de acces, limita de buget pentru sub-utilizatori - pot fi facute in "Contul meu – Prelucrare utilizator, Prelucrare profil și Modificare parolă".

Documente

Pentru o imagine de ansamblu perfecta
In secțiunea "Documente contabile" puteti vedea toate comenzile, facturile, notele de credit, elementele deschise, elementele comenzii deschise și comenzile bugetare, informațiile despre vanzari si lista de incarcare creata de Schachermayer incepand cu 1 ianuarie 2016. In acest fel, utilizatorii au o imagine de ansamblu perfecta a tuturor documentelor importante. Functia de cautare practica cu selectarea limitei de timp și a statusului ajuta suplimentar.

Favorite

Management eficient al produselor si al depozitului
Clientii isi creeaza propriile liste de articole in favorite cu doar cateva clicuri. De exemplu, pot fi create liste legate de proiect, liste separate pentru masina de montaj pe teren sau o lista cu toate articolele recurente necesare.
In plus, listele sunt baza pentru etichetele specifice clientului (link catre designer de etichete). Clientii pot comanda liste intregi sau articole individuale din favorite. Și asta nu este tot: chiar prin intermediul aplicației | Schachermayer Scan pot fi adaugate in cos. Mai multe informatii despre aplicatia mobila AICI. (Link catre aplicatie)

Avantaje dintr-o privire
 • nu mai trebuie sa cautați articole recurente
 • datele produselor din listele de articole sunt actualizate
 • articolele care se lichideaza sunt marcate
 • se pot face oricand modificari
 • o prezentare perfecta a diferitelor grupe de produse
 • alocarea cantitatilor individuale de comanda

Documente

Practice, pentru descarcat
Punctul din meniu "Documente" contine documente utile - cum ar fi formularele, sabloanele de comanda, planurile de incuiere etc. Dacă este necesar, acestea pot fi descarcate pe propriul computer și simplifica procesul de oferire de servicii.

Designer de etichete

Crearea si tiparirea propriilor etichete
Pentru o imagine de ansamblu optima in depozit, este posibil sa creati propriile etichete, sa le imprimati si apoi sa marcati cu ele diferite recipiente de depozitare. Software-ul pentru crearea propriilor etichete contine sabloane practice. Acest lucru sprijina utilizatorul la standardizarea muncii.
Aaa functioneaza
 1. Accesati Portalul pentru parteneri de pe webshop.schachermayer.com.
 2. Mergeti la punctul din meniu Generator de etichete
 3. Selectati sablonul
 4. Creati propriul aspect, personalizati si salvati
 5. Selectati si imprimati sablonul creat

Servicii pentru utilaje

Pentru procese de productie impecabile
Suportul tehnic pentru masinile de prelucrare a lemnului poate fi solicitat prin intermediul formularului prin intermediul Portalului partener. Cu doar cateva clicuri si date individuale la cererea respectiva de serviciu, toate datele importante sunt inregistrate. Serviciul responsabil pentru clienti este informat si clientul primeste feedback imediat. Acest lucru simplifica cererea si asigura un flux optimizat de informatii si date in procesul ulterior.