Logistica cea mai moderna pentru cea mai buna asistenta a clientilor

Zone de depozitare automatizate, opt kilometri de cai de rulare intern si vehicule de transport ghidate cu laser, constituie baza pentru un sistem eficient de logistica intra-companie. Un management de transport sustinut de un soft al marfurilor, in care sunt implicati expeditori de marfa, finalizeaza una dintre cele mai moderne sisteme de logistica din Europa.

Piata interna - livrare in termen de 24/48 de ore

Structura moderna de logistica din culise, permite la livrare o orientare totala catre client. Livrarea de produse are loc în Austria in termen de 24 de ore.

Initializarea de piata interna a extins strategia de logistica orientata spre client cu o raza de 400 km peste granitele orasului Linz. Aceasta a provocat din nou managementul produselor Schachermayer, pentru care specialistii nostri de logistica au gasit solutii elaborate. Piata interna cuprinde din punct de vedere logistic Austria, Germania de Sud, Italia de Nord, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria si Slovenia.

Prin managementul optimizat al produselor, in momentul de fata clientii nostri pot beneficia pe piata interna de un numar de 150.000 de articole, de o gama completa si de o livrare rapida in termen de 24, respectiv 48 de ore.